Store dage skal foreviges!

Søs og Michael

Skal I giftes, skal du konfirmeres, er der en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag - eller noget helt femte?

Jeg har mange års erfaring i at følge dig/jer på dagen. 

Sådan griber du det an:

Du kontakter mig i god tid, og beder om et møde. Jeg kommer ud til dig/jer, hvor vi sammen gennemgår jeres ønsker, hvordan dagen skal foregå/forventningsafstemmer, hvordan I ønsker billederne leveret, samt afslutningsvist prisen, som opgives til slut i mødet.  De billeder, der kommer ud af det, får I alle - om det er 10 eller 1000 billeder, og jeg blander mig ikke i, hvad de bliver brugt til efterfølgende - pånær eventuel kommerciel anvendelse, og dér skal der blot stå en byline med mit navn og mobilnummer: Foto: Steffan Thygesen, 21672090.

Hvis du/I gerne vil se flere eksempler på, hvordan mit arbejde ser ud, så tager jeg gerne disse med til formødet. Men generelt poster jeg ikke for mange fotos af brudepar her på siderne. Årsag? Jeg har været i gang i så mange år, så en del af parrene er blevet skilt igen, og der er INGEN grund til at puste til nogen ild...  ;)

Iøvrigt - er der (tidligere) par, der gerne vil forevige deres skilsmisse, eller familier, der gerne vil have et sidste foto af et familiemedlem, så er jeg også frisk på det.