Hvis du vil bestille mig til en opgave...

.... så er det vigtigt at du med dig selv har defineret:

  • HVAD du vil have fotograferet
  • HVOR det skal foregå
  • HVOR LÆNGE du forventer det vil tage
  • HVORDAN du vil have billederne leveret.

Alle punkterne har indflydelse på prisen. Jeg tager som udgangspunkt 1000.-/timen/hele timer regnet, hvilket indeholder transport, rekognoscering, planlægning, aftalemøder, fotooptagelser, fotoredigering og aflevering, hvis billederne leveres digitalt. Men der kan komme tillæg og fradrag til, som påvirker prisen, hvilket er grunden til, at jo mere præcis du er med dine ønsker, jo mere præcis er jeg med prisen.

Har du f.eks. en familiefest, hvor du vil have taget billeder i 1-2 timer, vil prisen være 2000.- for opgaven med billeder leveret digitalt. Så kan du selv regne frem og tilbage, og vurdere om du er dér, hvor mit niveau er. Jeg giver desværre ikke "onkel"-priser.

GODE RÅD:

For bryllupper og andre fester, har jeg en tids-grænse på 12 timer i træk på opgaven som maximum. Efter den tid er jeg ikke effektiv længere, og typisk ved bryllupper, er lyset også blevet så dårligt, at billederne lider under det. Min anbefaling til f.eks. bryllupper er min tilstedeværelse i max 5-6 timer, og gerne mindre. Gæsterne synes ikke ret tit, det er fedt med en paparazzi i periferien under det meste af en fest. Jeg ved det, for jeg har en del bryllupper bag mig. Faktisk helt tilbage til 2001, men jeg deler sjældent eller aldrig bryllupsbilleder af respekt for parrene.

Kontakt mig gerne for flere råd, uanset dit fotografi-behov

Økonomi - B-t-B


Kan jeg sende en faktura?

Ja, selv om jeg ikke er momsregistreret eller firmaregistreret med CVR, er jeg tilknyttet firmaet Factofly, der tager sig af alt bogholderi, så det går efter reglerne. Så ja, du får en korrekt momsfaktura, og skal ikke bekymre dig mere om det

Kan jeg sende en EAN-faktura til det offentlige?

Ja uden problemer. Factofly tager sig af det hele, jeg skal bare have jeres CVR-nummer og EAN nummer, så kører den derfra.

Hvorfor har jeg ikke et CVR-nummer?

Det har jeg også haft, men i forhold til hvor meget administrationsarbejde det giver, sammenholdt med hvad jeg giver i gebyr hos Factofly for at tage sig af det hele, så er det en no-brainer. Jeg slipper for administrationen selv, men overholder alle regler alligevel.