BOOKING OG KONTAKT:

Du kan kontakte mig via sms på +45 21672090 eller via messenger og instagram samt LinkedIn. Led efter Steffan Søby Thygesen eller stefffoto.dk. Du kan også bare vælge at bruge mailen herunder. Husk at skrive dit mobilnummer, hvis du vil have hurtig kontakt

Mailadressen er foto(at)mail.dk 

Jeg tager både erhvervs-opgaver og private sessioner.


Typiske fotoopgaver, jeg laver:

1) Natur og stemning

2) Fester & gæster

3) Drone/luftfotos

4) Portrætter

5) Feature / Nyhedsfotos

6) Erhvervsrelaterede billeder efter behov

Man kan vel godt kalde mig passioneret semiprofessionel fotograf, der arbejder med et fuldt professionelt mindset. Jeg lever ikke af at fotografere, men har passionen som side-hustle. Jeg har dog været fuldtids professionel fotograf tidligere i livet, men stod overfor valget mellem at bevare entusiasme og passion, eller se på mit kamera som et koldt værktøj der skulle give brød på bordet. Jeg valgte passionen, og tager nu kun opgaver ind, hvis det passer i forhold til mit daglige virke. Du kan sagtens komme med dine ønsker på mail, så ser vi om vi matcher hinanden. Jeg er en udpræget "one-take"-fotograf, der nok justerer lys og farve, og tilføje et stemningsfilter i et foto, men som ikke manipulerer i et foto. De ting er no-go for mig.

Jeg bruger det grej og kamerasystem, der giver mening for opgaven, og har udstyr til lidt af hvert. Opgaven dikterer set-uppet. Canon fullframe til f.eks. bryllupper og lysmæssigt udfordrende opgaver, og det ultrakompakte system, microfourthirds (m4/3 eller bare MFT) til resten. Jeg laver også dronefotos (DJI Mini 3 Pro) som er en type drone, der mest er gearet til hobbybrug. Men efter en lang sæson med flere hundrede fotos i højder op til 119 meter, kan jeg sige, at billedfilerne ikke fejler noget. Du kan også få de gode, gammeldags luftfotos fra fly, som så bliver taget når vejr og pilot er klar til det. Også af den grund bruger jeg mest dronen, da jeg kan rykke med meget kort varsel.

Jeg er født 1966 på Nørrebro i København, bosiddende i Gesten i det sydlige Jylland. Fotograferingen har været en passion siden 1978. Jeg har fotograferet et hav af militære øvelser, politi-øvelser, skarpe hjemmeværnsopgaver, fester, bryllupper, konfirmationer, natur og hændelser, erhvervsfotos og ikke mindst Rømø Motorfestival, som jeg deltager i som fotograf både på banen som akkrediteret (i 2018 og 2019) og udenfor (i 2021 og 2022 - Eventet i 2020 var aflyst pga pandemien), men stadig med muligheden for fede fotos.

En person der fotograferer med passionen, kører sjældent eller aldrig hjemmefra uden kamera, og sådan er jeg også. Alene tanken om at stå i en situation, der er uden sidestykke, eller man bare gerne vil have med hjem på hukommelseskortet, men er kommet afsted uden kamera, tangerer et mareridt uden lige. Familien vil sikkert også genkende skismet om, at jeg pludselig bliver både fysisk og psykisk fraværende fordi der popper et motiv op, der bare SKAL i kassen. Man er som fotograf det, der hedder visuelt intelligent og observant, fordi man ser motiver, andre først spotter når de ser det færdige billede. 

Kommunikationsmæssigt bør du kontakte mig skriftligt, da jeg er lidt udfordret på hørelsen. Du kan godt ringe til mig, men jeg er generelt svær at fange på mobilen.

Har du en interessant opgave, du mener jeg skal hjælpe med, så kontakt mig gerne.

Se iøvrigt en fuldt opdateret oversigt over mine billeder på instagram