Man kan vel godt kalde mig passioneret fotograf, der arbejder med et professionelt mindset, men fungerer i dagligdagen som amatør. Jeg har været fuldtids professionel tidligere i livet, men stod overfor valget mellem at bevare entusiasme og passion, eller se på mit kamera som et koldt værktøj der skulle give brød på bordet. Jeg valgte passionen, og tager nu kun opgaver ind, hvis det passer i forhold til mit daglige virke som gardinkonsulent. Jeg foretrækker dog selv at sætte opgaven, og jeg er en udpræget "one-take"-fotograf, der nok kan justere lys og farve i et foto, men som ikke "arbejder i lag" og tilføjer ting til et foto, det ikke har fra starten - det være sig kunstig himmel, eller ændrer kroppen på en person. De ting er no-go for mig.

Jeg bruger det kamerasystem, der giver mening for opgaven, og har udstyr i både microfourthirds (som er halv sensor-størrelse af fullframe), APS-C og fullframe (24x36 mm som filmkameraer i gamle dage). Hvert setup til sin tid.

Jeg er født 1966 på Nørrebro i København, bosiddende i Gesten i det sydlige Jylland. Fotograferingen har været en passion siden 1978.

Har du en interessant opgave, du mener jeg skal hjælpe med, så kontakt mig gerne.

Se iøvrigt en fuldt opdateret oversigt over mine billeder på instagram