Man kan vel godt kalde mig passioneret fotograf, der arbejder med et professionelt mindset, men fungerer i dagligdagen som amatør, i og med at jeg ikke lever af at fotografere. Jeg har været fuldtids professionel tidligere i livet, men stod overfor valget mellem at bevare entusiasme og passion, eller se på mit kamera som et koldt værktøj der skulle give brød på bordet. Jeg valgte passionen, og tager nu kun opgaver ind, hvis det passer i forhold til mit daglige virke som gardinkonsulent. Jeg foretrækker dog selv at sætte opgaven, og jeg er en udpræget "one-take"-fotograf, der nok kan justere lys og farve, og tilføje et stemningsfilter i et foto, men som ikke manipulerer i et foto. De ting er no-go for mig.

Jeg bruger det grej og kamerasystem, der giver mening for opgaven, og har udstyr til lidt af hvert. Opgaven dikterer set-uppet. I øjeblikket træner jeg desuden intensivt op til at kunne levere luftfotos fra drone. Gode, gammeldags luftfotos fra fly klarer jeg allerede, så længe vejret er til det. Fordelen ved dronefotos er flexibilitet til at kunne rykke med kort varsel. Jeg bruger DJI Mini3 Pro.

Jeg er født 1966 på Nørrebro i København, bosiddende i Gesten i det sydlige Jylland. Fotograferingen har været en passion siden 1978. Jeg har fotograferet et hav af militære øvelser, skarpe hjemmeværnsopgaver, fester, bryllupper, konfirmationer, natur og hændelser, erhvervsfotos og ikke mindst Rømø Motorfestival, som jeg deltager i som fotograf både på banen som akkrediteret (i 2018 og 2019) og udenfor (i 2021 - Eventet i 2020 var aflyst pga pandemien), men stadig med muligheden for fede fotos.

En person der fotograferer med passionen, kører sjældent eller aldrig hjemmefra uden kamera, og sådan er jeg også. Alene tanken om at stå i en situation, der er uden sidestykke, eller man bare gerne vil have med hjem på hukommelseskortet, men er kommet afsted uden kamera, tangerer et mareridt uden lige. Familien vil sikkert også genkende skismet om, at jeg pludselig bliver både fysisk og psykisk fraværende fordi der popper et motiv op, der bare SKAL i kassen. Man er som fotograf det, der hedder visuelt intelligent og observant, fordi man ser motiver, andre først spotter når de ser det færdige billede. 

Du bør vide, at hvad angår hørelsen, så er den udfordret. Derfor foretrækker jeg som udgangspunkt også skriftlig kommunikation via mail, sms eller messenger. 

Har du en interessant opgave, du mener jeg skal hjælpe med, så kontakt mig gerne. Men vær forberedt på, at min tid til rådighed er stærkt begrænset.

Se iøvrigt en fuldt opdateret oversigt over mine billeder på instagram